Tumble n Dry kinderkleding

Wij als hartjes ballonnen vinden het naast ballonnen ook belangrijk dat u als klant vooraf maar ook achteraf kunt betalen bij onze webshop. Dit is natuurlijk geheel in onze algemene voorwaarden opgenomen wat daarbij wel kan en wat daarbij niet kan. Zo hebben we namelijk laatst van een collega bedrijf een hele vervelende situatie gehoord wat nare gevolgen voor de klant heeft gehad. Dit willen wij natuurlijk niet voor onze eigen klanten. Een klant van dit bedrijf kreeg geen hypotheek omdat ze hun aankoop van kinderkleding te laat hebben afbetaald. Dit is natuurlijk heel vervelend maar hoe kan dit nou gebeuren en hoe kun je het voorkomen.

Het is namelijk vanaf heden zo dat er veranderingen zijn wat betreft het doorvoeren van slechte betalingen door jou als persoon aan een bedrijf of instantie. Het bureau krediet registratie is daarvoor verantwoordelijk en wanneer jij als persoon te laat een betaling doet van je aankopen kun je daardoor enorm in de problemen komen. Het bureau krediet registratie ofwel het BKR is daarmee wel in tegenspraak met de wet die gaat over bescherming van persoonlijke gegevens. De winkel waar je de aankopen die en je vraagt daarbij om achter te betalen is verplicht vanaf heden om dit te melden bij de BKR en de BKR neemt dit dan op in hun systeem of je dit goed betaalt of dat je bijvoorbeeld een wanbetaler bent. Ben je dus in dit geval een wanbetaler kun je daarmee zware problemen krijgen wanneer je een hypotheek wil gaan afsluiten wat hierdoor dus helemaal in de soep zou kunnen lopen en dus het hele feest niet doorgaat. Dit kan dus een gigantische inpakt hebben op jou als persoon en je partner daarmee ook. Daarom zijn er wel veranderingen doorgevoerd die ervoor zorgen wanneer je een registratie van wanbetaling krijgt bij BKR door bijvoorbeeld je aankopen van Tumble n Dry kinderkleding maar dit niet meteen en netjes terugbetaald of afbetaald maar dit op een later wel netjes afwikkelt die niet kan lijden tot een slechte BKR registratie en daardoor je hypotheek geweigerd kan worden. Dit is echter na een keer wanbetaling wanneer je Tumble n Dry kinderkleding hebt gekocht of een ander soort aankoop hebt gekocht bij wat voor webshop dan ook maar dit kan natuurlijk ook vaker voorkomen maar dan heb je wel een groot probleem. Want het BKR heeft in de afgelopen maanden zijn reglementen aangepast en daardoor wanneer je een slechte registratie krijgt deze niet meer zomaar weg te poetsen is zelf niet als het alleen om aangekochte kinderkleding gaat. Dan denk je hoe onschuldig kan het zijn. 

Er zijn meerdere voorbeelden hiervan die erg pijnlijk zijn. Zo is er een gezin geweest met een betalingsachterstand van maar honderd vijftig euro bij Tumble n Dry kinderkleding. Bij deze aankoop zijn hun daarna verder in de schulden gekomen bij Tumble n Dry maar hebben daarna afspraken gemaakt en zijn ze begonnen met afbetalen. Maar daardoor nog steeds een slechte registratie hadden en dus geen hypotheek konden krijgen.

 

Lees verder